Om in aanmerking te komen voor een Langlifis ok Heilla kitten 

 

 

 

Onze kittens groeien vanaf geboorte op bij ons in (de) huis(kamer) , samen met onze andere katten leven ze in ons hele huis en afgesloten/catproof tuin. Zo leren ze alles van sociale omgang met andere katten, worden door iedereen opgevoed en krijgen alle geluiden, geuren en huiselijkheid mee vanaf dag 1. Ze horen bij onze familie en we zijn vreselijk gek op ze. Heerlijke karakters hebben ze en ook nog eens meegekregen van beide ouders. Wij kiezen de ouders hier speciaal ook op uit!

Onze kittens verhuizen alleen naar de beste en meest liefdevolle huizen, daar selecteren wij ook onze kittenkopers op. Met elk kitten vertrekt er een deel van ons hart, voor ons zijn het familieleden. Vertel daarom ook wat over jezelf, je huis, andere dieren. 

 

 

 

 

 

 

* Wij plaatsen geen kittens zonder een soortgenoot, lees HIER waarom.  Wij verkopen geen kittens die vrij op straat mogen lopen. Wij willen een veilige omgeving voor onze kittens zoals een veilige catproof tuin/balkon of kattenren ! *

* Bij een gebrek aan vertrouwen tijdens de kittenperiode hebben wij ten alle tijden het recht om een optie in te trekken of de verkoop niet door te laten gaan.

 

Onze kittens:

1. Verhuizen vanaf 15-16 weken
2. Met stamboom
3. Met eigendomscertificaat
4. Met ID chip
5. 2 x gevaccineerd tegen katten/niesziekte
6. 3x ontwormd
7. Zindelijk (gewend aan grit en houtpellets)
8. Gewend aan natvoer, vers vlees en droogvoer
9. Met Langlifis ok Heilla's koopovereenkomst, onze kittens worden alleen geplaatst onder onze voorwaarden.
10. Met garanties
11. Met een starters kittenpakket
12. Met support
13. Met EU-paspoort
14. Gewend aan andere katten, mensen en huiselijke sfeer
15. Sociaal en goed opgevoed

Onze kittens zijn alleen beschikbaar voor liefhebbers, niet voor fokkers !